Nejnovější recenze ze sekce Luky
- precizní zpracování
- rozebiratelnost
- Asymetrie konstrukce ( pouze pro "praváky" )
- Až přehnaná nátahová síla ( 60 lb opakovaně je fuška i pro chlapa a zhoršuje to míření )
Ten luk za to nemůže, je krásný a silný, ale nemožnost klást šípy z druhé strany mě omezuje a jeho nátah je ( pro mě ) tak obtížný, že prakticky neumožňuje delší cvičení nebo přesné míření.
- Dobre vlastnosti
- Pevná ramena
- Vše ok , děti spokojeny a já také.
- Kvalita?
Celkove se zda byt luk kvalitni, jen v mem pripade jsem zrejme narazil na vadny kus. Jedno rameno pri natahovani (jeste nebyl luk natazen zcela) se rozlepilo "ve zvratnem oblouku". Rameno jsem doma slepil, tak snad bude drzet. Jako "satisfakci" jsem dostal od obchodu moznost objednavky jinych ramen, bez postovneho. Coz mi prijde fer.
- Příjemný natah i výstřel, velmi kvalitní provedení
- Vnuk byl velmi spokojen
- tichý, pohodlný
- Možnost výměny ramen pro jinou volbu napínací síly.
- Výborné řemeslné provedení.
- Pro levaka i pravaka. Kdo nevi a nebo ma vudci oko jine nez hlavni ruku, tak je to dobra volba na zacatek.
Krasne zpracovany a sedne do ruky. Na prvni luk je to skvela volba a nemenil bych. Zacinam a je dulezite mit slusny luk a slusne odpovidajici sipy. Pak to lita kam ma a nadseni vas posiluje. Ted jen strilet, strilet a strilet a vypilovat techniku.
Nádherné zpracování
Luk na svoji cenu je kvalitní, šípy taky - doporučuji ty dřevěné, plastovým se lámou konce po nárazu do tvrdé překážky. Střílíme do balíku slámy a šípy mají dobrou průraznost, luk je perfektní pro začínající děti - příjemný se snadnou manipulací.
- krásně zpracovaný
- skvěle střílí
- děti jsou s dárkem spokojené
- kvalitně zpracovaný
- dobře tvarovaný aby sedl do ruky, ale nevypadal při tom jako vesmírná loď
- nese označení výrobce, podpis, stříbrnou plaketku
- kvalitní česká práce :-)
- za tu cenu perfektní
bohu žel nemám ramena které sem chtěl, ale za to výrobce nemůže víme jak je to dnes s dodávkami dílů a materiálu
Beast Hunter Chameleon
Přidáno: 8. listopadu 2021
(naposledy upraveno 8. listopadu 2021)
Zakoupeno v Balistas.cz
- Je to dobrá volba pro začátečníky
- pěkné zpracování i kvalita
- SKLADNÝ , VHODNÝ K PŘENÁŠENÍ
- PŘESNÝ, NA KONCI NÁTAHU MINIMÁLNÍ OVLÁDACÍ SÍLA
- pěkné provedení
- daleký dostřel
- chránič předloktí
- dobrá manipulace s lukem
- celková spokojenost
- kvalita za dobrou cenu
- mohlo by být více šípů
- Skládací a zabere málo místa
Závody máme příští týden, tak uvidíme odolnost luku u dětí.
Zobrazuji 121 - 140 ze 491 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »