Nejnovější recenze ze sekce Luky
Poe Lang Perfect Line Nova
Přidáno: 29. června 2015
(naposledy upraveno 29. června 2015)
Zakoupeno v Braň se.cz
- pěkné provedení, opravdu silný
- dřevěné šípy moc nevydržely, chybí český návod přímo pro tento luk, nedá se regulovat sílá nátahu což by nebylo na škodu
je to pěkná hračka, mohu doporučit, chce to dokoupit vypouštěč tětivy a pevnější šípy
Lazecký & Měch Filip
Přidáno: 20. června 2015
(naposledy upraveno 20. června 2015)
Zakoupeno v lukysipy.cz
Perfektně provedený, funkčnost bez nejmenších problémů.
Lazecký & Měch Oliver
Přidáno: 17. června 2015
(naposledy upraveno 17. června 2015)
Zakoupeno v lukysipy.cz
- Pro dceru ideální luk. Střílel jsem z něj i já. Vše v pořádku. Krásné zpracování.
Doporučuji, kvalitní zpracování.
- jednoduché prevedenie, rýchle zmontovanie a padol presne do ruky :-) Vďaka tvaru madla sa drží pohodlne a dobre sa z neho strieľa
- rýchle zmontovanie a jednoduché prevedenie, dobre sa drží v ruke a strieľa z neho :-)
Ragim Matrix
Registrovaný uživatel
Přidáno: 21. května 2015
(naposledy upraveno 21. května 2015)
Zakoupeno v ZBRANE-VZDUCHOVKY.cz
- perfektní vypracování
- kvalita
skvěle se drží
díky radě v obchodu jsme vybrali přesnou velikost
ok
- Luk je skvělý, není zapotřebí příliš síly, což je pro mě ideální. dobře se mi s ním zaměřuje a určitě vřele doporučuji všem, kteří mají rádi lukostřelbu :)
Já osobně mám ráda kladkové luky, dobře se z nich střílí a tento je ideální volbou i pro lidi, kteří nemají se střílením velké zkušenosti, jen pozor, i přesto, že není zapotřebí velká síla, luk má daleký dolet, takže je třeba počítat s dostatečně velkým prostorem na střelbu.
PSE Surge RTS
Přidáno: 17. dubna 2015
(naposledy upraveno 17. dubna 2015)
- Není co dodat špička..
- nelibí se mi guma na průhledu a spojeni s tětivou při vystřelu vydává zvuky, je to mucha
tichý chod
přesnost
vzhled
Něco jsem si předtím přečetl a potom si vybral co jsem chtěl.
Strongbow Assassin
Přidáno: 29. března 2015
(naposledy upraveno 29. března 2015)
Zakoupeno v ePuskohled.cz
- design
- spousta možností jak luk nastavit
- lehký
- složitější luk seštelovat ale jen pro toho kdo stím nemá žádné zkušenosti
Luk jsem si zakoupil protože se mi líbil a protože se dá štelovat ve velkém rozsahu, sila nátahu a délka natahu.
Luk je celkem těžké seštelovat ale po zhlédnutí nějakých videi a par rad jak seštelovat od nekoho kdo má zkušenosti se to dá zvládnout.
S lukem sem plně spokojení a můžu jen doporučit.
- Na tréning a zácvik absolutně perfektní. Kvalitní provedení těla zbraně a i tětiva vypadá OK.
- Doplňky (držák šípů) připomíná verzi "made in china", ale asi to odpovídá nízké ceně, takže neřeším. Vodič šípu na těle luku je trošku výsměch, vydržel asi 20ran, ale po výměně za lepší střelba OK.
Na poměr cena/kvalita a pro zácvik ve střelbě super. Navíc ho natáhne i fyzicky ne moc zdatná osoba, takže pro děti jako "profi" pomůcka ideální.
Lazecký & Měch Oliver
Přidáno: 16. března 2015
(naposledy upraveno 16. března 2015)
- cena, provedení
pěkné provedení, pro děti super, měl jsem trochu strach, že šrouby neudrží ramena luku v těle, ale drží dobře, doporučuji.
Za ty peníze v pohodě.
Rolan Snake
Přidáno: 22. února 2015
(naposledy upraveno 22. února 2015)
- Levný
- Výborný luk pro začátečníky
- jsem začátečník, nemohu posoudit
levný
jednoduchý
pro začátečníky super
- Luk vypadá velice dobře. Krásně se s ním střílí, Napínací síla a délka nátahu se velice snadno upravuje podle vaší potřeby. Kombinace síly, rychlosti a přesnosti. Doporučil bych jej kterému koli pokročilému střelci. Dostal jsem ho s mechanickou základkou což mě taky mile překvapilo.Pro mladé střelce, není to hračka! Používám carbonové šípy délky 30
Jsem velice spokojen.
Ragim Wildcat Junior 58"
Přidáno: 1. února 2015
(naposledy upraveno 1. února 2015)
Zakoupeno v ZBRANE-VZDUCHOVKY.cz
- nemám zkušenost j jinými produkty, ale jsem spokojen
vypadá bytelně a kvalitně
- Provedení
Tento luk je vhodný pro takřka všechny, jen si musíte vybrat správnou délku a sílu nátahu.
Mě je 13-let a mám luk o délce 68 palců a síle nátahu 36 liber.
Přiznávám že je docela dost silný a podle zkušenějších lukostřelců je takováhle síla nátahu vhodná pro "zdatné muže".
Já luk natáhnu naplno, ale neudržím ho dlouho: je to o síle rukou a zádových svalů.
Každopádně je luk velmi levný a výkonný.
Jako plus beru i to, že má odnímatelná ramena, která můžete vyměnit za slabší či silnější a také to pomáhá při přepravě, protože vám stačí mnohem kratší taška, kufr či jiné přepravní zavazadlo. Narozdíl od tradičně vyráběných reflexnách luků z jednoho kusu dřeva.
Navíc ve spojení s karbonovými šípy má velmi velký dostřel.
Tento luk mohu vřele doporučit úplně každému, kdo chce s lukostřelbou začít, nebo kdo už ji provozuje.
Zobrazuji 461 - 480 ze 491 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »