Nejnovější recenze ze sekce Luky

Přidáno: 20. října 2017

Doporučuje produkt
  • funkční a designově povedený

Přidáno: 25. září 2017

Doporučuje produkt
  • luk úžasný, za tu cenu skvělý výrobek, pevná kontrukce,
  • koupeno přímo lazecký-luky šípy
  • pevná konstrukce, při napínání nikam neuhýbá, dobře se drží

velice dobře, přesně a daleko střílí, koupeno s 3 ks šípů, pro zabavení dětí naprosto dostačuje a zastřílí si i dospělý

velice vstřícné jednání obchodu, rychlé dodání

oproti levným plastovým výrobkům z hračkářství nebo poutí působí velice profesionálním dojmem a člověk má pozitivní dojem ze střílení, šíp letí přesně, s dostatečnou razancí

zkoušeli jsme několikrát střelbu z různých luků, tento bohatě dostačuje pro pobavení dětí a amatérskou střelbu

tento luk jsem vybrala pro syna, hledala jsem variantu poměr cena-výkon, což tento luk splňuje

Poe Lang CRUSADER set

Poe Lang CRUSADER set

Přidáno: 22. září 2017

• Poměr kavalita/cena.

Věkové rozmezí pro nákup produktů plně odpovídá.

MANKUNG Perfect Line

Kvalitní zboží

Lazecký & Měch PIONEER

Lazecký & Měch PIONEER

Doporučuje produkt
  • není to špatný luk na občasné střílení a na začátek, mám ho sám. doporučuji menší libráž. výkon je uspokojivý, ale za ty peníze nic lepšího nesežete, pokud chcete "longbow", ale pozor na 3D soutěžích (kromě vyjímky u ČP) za LB není považován, protože má na konci ramenou mírný deflex. Jinak je luk velmi trvanlivý.
  • malý objem madla - neutlumí zpětné rázy do ruky, kope.

za 2600 CZK je to dobrá koupě pro začátek a občasné střílení, kdo chce pokračovat dále, musí pak ke Kýzlovi nebo Kolihovi (luky do 10 000 CZK), nebo pak k Arnimu, či Opletalovi (tam jste ale za 20 000 CZK...)

Nedoporučuje produkt
  • dobrý výkon a pěkné zpracování
  • ramena se dají povolit jen imbusem, máme jich několik v klubu. Nevýhodu vidím v ceně, hlavně za 1400 CZK je jen střed, jinak luk stojí 2400 CZK za což koupíte už daleko lepší a výkonější luky a ušetříte ještě 400 CZK (Samick, SF Optimo, Ragim)

luk je dobrý, ale za tyto peníze se dá pořídit lepší, který lépe poroste s dětmi

Přidáno: 13. září 2017

• úplně to samé jako u luku Robin, pro děti nepoužitelné, šípy padají z tětivy a luk nemá žádný výkon, pozitivní recenze může napsat jedině nějaký začátečník nebo výrobce, recenze jsou všude po pěti a vše je super, baví mě hlavně hesla tipu přesnost a výkon. Jsem trenér lukostřelby a máte vidět ty děti, které si přinesly tento luk, jak jsou zklamané, když vidí, že ostatní s normálními luky trefují nebo vůbec dostřelí na terčovnici a oni ne... přijďte do jakékoholiv klubu a uvidíte co Vám na to řeknou...
  • hlavně nekupujte dětem, místo tětivy je tam šňůra bez omotávky, na které nedrží šíp - dětem to padá a výrobce doporučuje jeho dřevěné šípy, které jsou na tento luk příliš těžké. Měl jsem čest s několika těmito luky na tréninku a vždy rodiče uznali, že s nákupem tohoto luku udělali chybu.Kupte raději SF optimo nebo samick se 48 palcovou délkou a 10 librami nátahu a uvidíte ten rozdíl, samozřejmě tyto luky jsou finančně o cca 1000 CZK dražší ale pak je bez problémů prodáte!

Přidáno: 13. září 2017

(naposledy upraveno 13. září 2017)

Přidáno: 13. září 2017

(naposledy upraveno 13. září 2017)

• nic - vyhozené peníze
  • pro děti nepoužitelné, šípy padají z tětivy a luk nemá žádný výkon, pozitivní recenze může napsat jedině nějaký začátečník nebo výrobce, recenze jsou všude po pěti a vše je super, baví mě hlavně hesla tipu přesnost a výkon. Jsem trenér lukostřelby a máte vidět ty děti, které si přinesly tento luk, jak jsou zklamané, když vidí, že ostatní s normálními luky trefují nebo vůbec dostřelí na terčovnici a oni ne... přijďte do jakékoholiv klubu a uvidíte co Vám na to řeknou...

Přidáno: 11. září 2017

Doporučuje produkt

Naprosto dostačující luk pro pobavení na chatě s přáteli. Výkonný a přesný zároveň. Lze pořádat i menší závody na přesnost i do dálky. Výborný pro leváky i praváky. Vřele doporučuji.

Poe Lang Perfect Line Nova

Poe Lang Perfect Line Nova

Ověřený zákazník Svět zbraní Ověřený zákazník

Přidáno: 5. září 2017

Zakoupeno v Svět zbraní

Doporučuje produkt

Ja som si konkrétne objednala kladkový luk. Zo začiatku som mala menšie problémy natiahnuť tetivu ale vzhľadom na to, že nemám veľkú silu sa to dalo predpokladať. Ale po pár pokusoch už bez problémov som schopná tetivu natiahnuť. Som spokojná :)

Přidáno: 31. srpna 2017

Ověřený zákazník E-lukostřelba Ověřený zákazník

Přidáno: 29. srpna 2017

Zakoupeno v E-lukostřelba

Doporučuje produkt
  • Cvičný luk pro začátečníka za super cenu.
  • Prakticky nezničitelné. Dítě nemá šanci luk poškodit. Museli byste to přejet autem.
  • Mladší děti nenapnou tětivu - bezpečnost.
  • Ideální, pokud chcete s kamarády třeba na chatě střílet a nechcete si zničit sportovní luk.
  • Přeci jen skelný polymer nemá úplně nejlepší střelecké vlastnosti. Ale to je prostě platba za nezničitelnost. Každopádně je to o 100% lepší než cokoliv z těch začátečnických setů.

Pokud chcete něco, co vás připraví na dražší luky a nechcete nějaký shit ze setu, tak tohle je ideální volba.

Přidáno: 22. srpna 2017

Doporučuje produkt

poctivá práce ze dřevem, co k tomu dodat..

Přidáno: 11. srpna 2017

Skvělý luk

Přidáno: 11. srpna 2017

Doporučuje produkt

Syn naprosto spokojen. Střílí se z něj skoro "samo".

Lazecký & Měch VIKING

Lazecký & Měch VIKING