Nejnovější recenze ze sekce Luky
- Lehký , rukojeť dobře padne do ruky
- Kvalitne spracovany detsky luk.
- Perfektni popisek produktu
- Moznost objednani nahradnich dilu.
- Luk laka i dospele jedince :)
Už na webu upoutal moji pozornost nejen poměrem kvalita/cena, ale i designem a jeho podrobným popisem a fotem, včetně nastavení tětivy - doporučených šípu, atd.
Po telefonické konzultaci parametrů už nebylo co řešit a i když nepatří mezi zrovna levné, objednávka byla na světě. Nelituji a doporučuji + při dodržení všech doporučení šípy létají naprosto skvostně :)
- Klidnějším náturám, doporučuji," klidnější " nátah.I 35. lb,v dobrých rukách... .Je úžasný, krátký, lehký, vzdušný.Razantní a přesný. Někteří Bizoni, jsou,"dle mne",lépe zpracovaní.Nejde, o tak masivní výrobu.I přes veškeré obavy,spokojenost.Ostatní,je na střelci.
Nelze, jej schovat.Pokud si jej oblíbíte, hrozí,"vznik závislosti".
- Základní luk (laminované dřevo), pro úplného začátečníka plně dostačující.
- Levný luk, nicméně dostatečně kvalitně zpracovaný aby plnil účel a byl bezpečný pro uživatele.
Bezvadné provedení, funkčnost a odolnost.
Produkt jsem zakoupil pro vnuka k seznámení s lukostřelby. Pro start k tomuto sportu ,v jeho věku ,naprosto ideální.
Maximalni spokojenost, vybrano na zaklade doporuceni p. Lazeckeho pro vice strelcu ve veku 11-43 let.
- Můj první pořádný luk, kvalitní zpracování, chování při střelbě dobré
- Zboží pro devitileteho vnuka, ma velkou radost, pro tento věk super
- rozumny kompromis mezi cenou a kvalitou
- je to kompletni kombo, staci najit terc :)
- zakladac sipu bude nutne vymenit, stavajici gumovy sip neudrzi
- tetiva neni nic moc
- Ještě se ho nepodařilo vnukovi zlomit, i když ho napíná takřka na max
Dobrý luk pro střelce začátečníka, daleký dostřel,nemusí se o něj pečovat jako o dřevěný luk
- "vyroben z ebenového dřeva"!
Jak může někdo tvrdit, že luk za 200p je vyroben z ebenového dřeva??? Není to špatný luk, ale takové lži nelze tolerovat.
- kvalitní dřevěný luk
- česká výroba
- kvalitní materiály
- Ok
- Dobrý poměr cena_výkon
- Mám krátce , zatím jen malá zkušenost
- Krasně zpracovaný.
- funguje a vypada dobre
Chce zvážit nátahovou sílu. Pro začátečníka si myslím, že je velice dobrý i s menší silou.
Precizní provedení a design. Perfektní luk pro amatérskou i pokročilou střelbu. S výrobkem jsem velmi spokojen.
Zobrazuji 221 - 240 ze 491 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »